Colofon en voorwaarden om te kopiëren


COLOFON

Tekst

Danielle Vernhout | linkedin

Ontwerp en realisatie

Suzanne Hakkesteegt | kopwit.nl | linkedin

Infografieken

Tjeerd Sanders | kopwit.nl | linkedin

Techniek

Dit online jaarverslag is gemaakt in WordPress met de gratis versie van het responsive en flexibele thema Vantage van Site Origin. De uitdaging was om alleen gratis plugins toe te passen. Beeld is 'geschetst' op papier en met Adobe Indesign. De infografieken zijn gemaakt in Adobe Illustrator.

 


AUTEURSRECHT

Het overnemen van tekst

Op de website van Stichting Hospice en Vrijwillige Terminale Thuiszorg Midden-Holland zijn de wettelijke regels van auteursrecht van toepassing. Deze website is een publicatie van Stichting Hospice en Vrijwillige Terminale Thuiszorg Midden-Holland.

Verveelvoudiging van (een deel van) deze publicatie is toegestaan na toestemming van Stichting Hospice en Vrijwillige Terminale Thuiszorg Midden-Holland. En met bronvermelding, bijvoorbeeld:

Overgenomen uit: jaarverslag 2015 van Stichting Hospice en Vrijwillige Terminale Thuiszorg Midden-Holland, www.2015.terminalezorgmh.nl, [datum]

 

Beeld

header > silhouet-afbeelding: © Eladora

Beeldgebruik

Indien u meent aanspraak te kunnen maken op rechten op materiaal van deze website, wordt men verzocht contact op te nemen met Stichting Hospice en Vrijwillige Terminale Thuiszorg Midden-Holland.